Tidlös stil och klass

Mitt stora intresse för inredning började redan när jag var byråkrat på statliga verk. Min längtan efter att få arbeta kreativt blev mer och mer påtagligt, Till slut startade jag min verksamhet men den började med sömnad av kläder. Slutligen gick det över mer och mer till inredning av hem. Detaljer som förskönar eller sätter färg i våra så nordiska ljusa lägenheter och villor.Eftersom jag själv är en färgstark person så älskar jag att leka med färger, gärna något knalligt eller illigt, något som bara bryter av. Du kan både köpa produkter av mig som redan är färdiga eller om du hellre vill ha något personligt som ingen annan på jorden har så syr jag det bara för dig. Mina egna kollektioner är små och det på grund av att jag inte själv är så intresserad av massproduktion.

Jag syr alltid i par t e x en stor och en liten kudde i samma tyg eller matchande. En soffa är inbjudande med mysiga mjuka härliga kuddar.

Så här resonerar jag, en soffa kan man ha i en evighet men med lite kuddar och färger blir soffan som ny.

Likaså i sängen lite fina kuddar eller ett par pölar gör susen för inredningen i vårt allra heligaste, sovrummet. Syr även garnityr för hund/kattbädden för att våra små vänner ska vila skönt!

Klär även om dynor av olika sorter.
Båtdynor, husvagnsdynor, dynor till soffor, fåtöljer, trädgårdsmöbler bl a

Vill du fixa själv

Ja då har jag material som du kan köpa hos mig. Gardinband av olika slag, entränning, tråd, kroknålar, nubb och mycket mer.Även tyg till gardiner, möbler, dyntyg, galon, skinn.Jofotex i Söderköping
Nevotex i Nässjö
Redlunds i Torestorp
Tyggrossisten i Borås
Trend Tex AB i Kinna

Handlar jag ifrån, kvalité ut i varje millimeter, endast det bästa är gott nog!